Rocky Road

Tycker du att det är för lite nötter i nötchokladkakan. Ja då är du en av dem som med fördel grovt hackar dina favoritnötter, addera lite veganska marshmallows för den optimala chokladupplevelsen.

Du behöver:
10–12 bitar
200 g Green Star VEGAN ljus choklad
75 g veganska marshmallow
150 g jordnötter
159 g pistagenötter
vegansk kola (valfritt)

Gör så här:
1. Skala pistagenötterna. Häll nötterna/marshmallow och kolan i en stor bunke. Smält chokladen i ett vattenbad. Häll den smälta chokladen över nötblandningen.
2. Rör runt tills allt har fått choklad över sig. Fördela ut nötblandningen i en form med bakplåtspapper. Låt stå i kylen till servering. Skär upp i bitar. Njut!

Dela inlägg:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Relaterade inlägg

Missa inget från MissVEGO

Få det bästa och senaste från MissVEGO direkt i din inbox – anmäl dig till vårt nyhetsbrev!